1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovanoi2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a câștigat la Craiova cu 1-0 și a urcat pe locul 8 în Liga I. Victoria de pe terenul liderului - la momentul jocului - a fost una specială pentru antrenorul roș-albaștrilor, Emil Săndoi. Fost jucător emblematic al echipei din Bănie, apoi antrenor pe ”Ion Oblemenco”, Săndoi a pregătit excelent disputa de vineri și și-a condus echipa spre un succes extrem de important.



"A fost un joc de nivel bun, ne-am ridicat la nivelul adversarului. Avem obiective diferite. Noi suntem o echipă în formare, cu jucători tineri. Victoria noastră e meritată, ocaziile mai clare de gol au fost de partea noastră. Vreau să îi felicit pe jucători pentru modul în care au răspuns, pentru disciplina de care au dat dovadă, au respectat principiile după care jucăm din primul până în ultimul minut. Mă bucur pentru puncte și mă bucur că nu am avut accidentări. Ne așteaptă un final de tur de campionat foarte greu", a declarat antrenorul Chindiei după meci.

 

Foto: gsp.ro 
 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii