1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Așa cum ne-a obișnuit, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște este și de această dată echilibrat, atunci când face afirmații legate de viitoarele jocuri ale grupării din Liga 1. Deși se află pe locul 6, Emil Săndoi este conștient că lucrurile nu sunt nici pe departe rezolvate, în ceea ce privește viitorul Chindiei, în prima ligă. Vezi ce a declarat înainte de a pleca în cantonament! 



"A fost o vacanță foarte scurtă. Am reușit să ne vedem cu o parte dintre băieți și înainte de Revelion, pentru trei zile. Străinii au avut liber până ieri. Cred că și aceste zile în care ne-am pregătit înainte de 1 ianuarie vor conta. Plecăm în cantonament la Mogoșoaia, vom juca marți două meciuri cu cei de la Craiova (n.red. 0-3 și 1-1). Va fi un antrenament pentru începutul returului, ne așteaptă două meciuri foarte importante, cu Politehnica Iași și cu Dinamo. Sperăm să nu mai avem probleme cu accidentările. Deocamdată nu pot să spun că sunt noutăți în lot. Am fost în contact cu câțiva jucători în ultima perioadă, dar nu putem spune nimic cu certitudine în momentul de față".

Meciurile Chindie sunt programate pe 13 ianuarie, cu Politehnica Iași, iar pe 16 ianuarie, cu Dinamo București. 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii