1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nocturnatgv2021Dambovitapenet, Liga 1 / 8 februarie 2021 va rămâne o zi de referință în procesul reabilitării stadionului ”Eugen Popescu”, din Târgoviște. Astăzi, au ajuns stâlpii instalației de nocturnă, al căror montaj va începe în doar câteva zile. Potrivit reprezentanților Primăriei Târgoviște, cea care se ocupă de proiect, din fonduri proprii, instalația de nocturnă ar trebui sa fie funcțională la sfârșitul lunii martie.



Trei dintre stâlpi, cel dinspre Poarta Vânătorilor și cei doi de la noua tribună vor avea înălțimea de 36 de metri. Cel localizat lângă Casa Armatei va fi mai mic. În paralel, se lucrează într-un ritm bun la ridicarea structurii metalice a viitoarei tribune I, precum și la consolidarea tribunei vechi. În sectoarele peluzei ramase în picioare e turnat beton, iar promisiunile sunt ca gradenele ar trebui sa fie gata și aici în câteva saptamani.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii