1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, chiar înaintea meciului de astăzi cu FC Argeș, că a primit licența pentru a evolua în sezonul viitor în cupele europene. Potrivit noului sistem de desfășurare al campionatului Ligii I, primele două clasate din play-out vor susține un meci de baraj iar învingătoarea va juca împotriva ultimei echipe din play-off aflate pe loc de cupă europeană.



Gazeta Sporturilor a scris de curând că patru dintre formațiile din play-out nu au solicitat sau nu au primit o astfel de licență.


"După ce a obținut de cinci ori licența pentru Liga I fără sancțiuni sau penalități, echipa noastră a primit dreptul de a evolua în sezonul următor, 2021-2022, în competițiile de club UEFA. Ne dorim un parcurs cât mai bun în play-out-ul campionatului, încununat de rezultate pozitive", au anunțat oficialii clubului târgoviștean.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii