1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Emil Săndoi și-a criticat în termeni aspri jucătorii după semieșecul Chindiei cu ultima clasată, Academica Clinceni, 2-2, vineri seară la Buzău. Chindia a fost condusă din debutului meciului, a întors prin golurile reușite de Popadiuc și Florea, dar a fost egalată în minutul 3 al prelungirilor. "Nu e ușor de digerat când pierzi două puncte în ultimul minut. Am făcut multe greșeli. Și la primul gol al lor, care ne-a destabilizat puțin, a fost un gol lucrat, de combinație. La golul doi, tot o greșeală de interpretare, nu reușim să blocăm centrarea. Greșeli de poziționare, greșeli de marcaj.”



”Am fost ezitanți în multe momente, ne-am pierdut puțin capul, nu s-a respectat ceea e stabilisem, asta ne-a costat. Dar este al treilea joc în care nu pierdem.Am condus jocul, am fi meritat cele 3 puncte, chiar discutasem cu băieții înainte, era un joc important. Am fost ezitanți în multe momente, ne-am pierdut puțin capul, nu s-a respectat ceea e stabilisem, asta ne-a costat. Dar este al treilea joc în care nu pierdem. Eu de obicei nu prea intru în cabină când nu obținem un rezultat pozitiv, avem fiecare nervii noștri, dar au fost multe inadvertențe și nu aveam voie să le facem", a declarat Săndoi după meci.

Chindia a strâns șase puncte în șase runde ale campionatului.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii