1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges2019okDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va întâlni astăzi FC Argeș, la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” (ora 17.00), într-un meci care contează pentru etapa a 10-a a campionatului Ligii I. Gazdele de azi ocupă locul 8 în clasament, cu 13 puncte, în timp ce băieții lui Emil Săndoi sunt pe 10, cu 12 puncte, după primele nouă etape din acest sezon. La mijlocul săptămânii, ambele combatante au obținut calificarea în optimile Cupei României.



Baxevanos și Cantave sunt indisponibili pentru jocul de la Pitești. "Întâlnim o echipă în formă. Pentru noi, așa s-a întâmplat de la începutul campionatului, să prindem echipele cu care jucăm în formă bună. Din fericire, ne-am descurcat în aceste întâlniri, de exemplu cu Dinamo sau Farul. Am demonstrat în această perioadă, și mă refer la ultimul an, că suntem o nucă tare pentru orice adversar. Mergem la Pitești să scoatem un rezultat pozitiv și sperăm să nu facem greșeli individuale. Mă bucur că am reușit să mergem mai departe și în Cupă, noi ne-am atins cele două obiective din meciurile anterioare, victorie cu Farul și calificare în optimi la Miercurea Ciuc. Avem probleme de lot, dar sperăm să le depășim", a prefațat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, disputa cu FC Argeș.

Roș-albaștrii au câștigat ultimul meci jucat în Trivale, 1-0 pe 20 aprilie, în play-out-ul Ligii I. Daniel Florea a marcat singurul gol al acelei întâlniri.

Jocul va fi condus la centru de Adrian Cojocaru. Asistenți au fost delegați Mircea Grigoriu și Florian Vișan, iar rezervă de arbitru George Găman.

Foto: arhivă, 2019

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii