5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut dramatic meciul cu FCSB, de la Ploiești, 0-1, singurul gol fiind marcat din penalti, de Budescu în prelungirile prelungirilor reprizei a doua, după un presupus henț al lui Paul Iacob. Târgoviștenii au jucat din minutul 8 în inferioritate numerică, după eliminarea lui Kocic, roșu direct la o intrare asupra lui Crețu.

Jucătorul FCSB-ului a fost iertat de două ori de centralul Rusandu Lucian, la lovituri clare, de roșu, la Dinu și Popadiuc. La final, fotbaliștii Chindiei au răbufnit la adresa brigăzii de arbitri: "Am ieșit cu capul sus de pe teren. Câștigătorii morali am fost noi, am făcut tot ce a depins de noi. În privința altor lucruri, care nu țin de noi, nu avem ce să facem. Sper ca și ceilalți implicați din fenomen să-și facă treaba bine, noi încercăm să facem asta de fiecare dată. Am strâns lucrurile, am luptat până la capăt. La capătul care s-a putut.

E tragi-comic. Premergător fazei eliminării, Cornel Dinu iese accidentat după un fault clar al lui Crețu. Intrarea lui Kocic nu are intensitate. Ridică talpa, dar eu eram la 2 metri de fază, talpa trece printre picioarele adversarului. Crețu a recunoscut că nu a fost atins. Când m-am uitat la Rusandu, cred că nu mai știa câte buzunare are. La un moment dat căuta și pe la spate, și în față.

I-am zis «ce cauți acolo? Nu-ți bate joc de noi, nu rupe echilibrul acestui joc». Ne-a tăiat aripile, la final ni le-a și frânt. Până în minutul 30 nu știu dacă am avut vreun fault, vreun aut. Maniera de arbitraj au văzut-o și cei din tribună, și lumea de acasă. Putem noi să judecăm arbitrii? Noi am ieșit victorioși de pe teren, ca și cum am făcut tot ce ținea de noi", a vorbit Daniel Florea.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii