0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

stoian2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a anunțat astăzi transferul lui Adrian Stoian, un nume important din fotbalul românesc, care a evoluat în ultimii ani la Viitorul, Ascoli, FCSB sau Crotone. Stoian, care a împlinit în februarie 30 de ani, a început fotbalul la Craiova, la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu.

Din 2009, a jucat preț de un deceniu exclusiv în Italia, la cluburi precum Bari, Genoa, Livorno, Roma sau Chievo. La începutul anului 2009, Roma îl transfera pe Adrian Stoian de la Școala de Fotbal Gică Popescu. După două împrumuturi consecutive, la Pescara și la Bari, "giallorossii" l-au cedat definitiv la Chievo, în schimbul a 500 de mii de euro. Gruparea din Verona l-a cedat sub formă de împrumut la Genoa, Bari și Crotone, ultima transferându-l definitiv în 2015.

După trei sezoane și jumătate în tricoul celor de la Crotone, Stoian a fost transferat de FCSB, însă nu a jucat decât două meciuri pentru roș-albaștri și a căzut în dizgrația patronului Gigi Becali, care l-a trimis înapoi în Italia, de această dată la Livorno, echipă de unde a venit la Viitorul.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii