1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cabuz2021oct1Dambovitapenet, Liga 1 / Cătălin Căbuz a fost desemnat omul meciului FC Botoșani - Chindia Târgoviște de către deținătorii de drepturi TV pentru Liga I. Căbuz a securizat încă o dată poarta târgoviștenilor, echipa lui Săndoi ajungând la cinci meciuri consecutive de campionat și unul în Cupă în care nu a primit vreun gol din acțiune. Singurul gol încasat de Chindia în tot acest interval a venit din penalty, în prelungirile meciului cu FCSB (0-1).



Chindia are 14 puncte după 12 etape ale Ligii I și urmează să o primească vineri, ora 20.30, pe CSU Craiova la Ploiești.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii