1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaantalya2022Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va susține astăzi ultimul joc amical din cantonamentul din Turcia, contra cehilor de la Slovan Liberec. Jocul va avea loc la Papillon Sports Center, complex situat la 30 km de Antalya. Adversarul târgoviștenilor ocupă locul 9 în prima ligă din Cehia, după 19 etape disputate în acest sezon. Primul eșalon din Cehia conține 16 echipe, asemenea Ligii I din România.



Revenind la Chindia, trebuie spus că delegația dâmbovițeană se va întoarce mâine acasă, după un cantonament de zece zile în localitatea Lara. Sâmbăta viitoare, Chindia va juca primul meci oficial din 2022, cu FC Voluntari, la Ploiești.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii