1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucurielauta2021Dambovitapenet, Liga 1 / Cornel Dinu a oferit un interviu pentru AFC Chindia Târgoviște! Vă invităm să vedeți ce a declarat jucătorul care a ratat 19 etape din cauza unei accidentări serioase, suferită pe 1 octombrie 2021, în debutul jocului cu FCSB, de la Ploiești, pierdut de Chindia cu 0-1. Succes, Chindia! 



 

- Cornel, cum vedeți meciul de la Arad?
- Meciul cu UTA, de sâmbătă, este foarte important pentru noi, prin prisma punctelor puse în joc. Suntem în situația în care orice punct contează, iar dacă va fi victorie la Arad va fi cu atât mai bine pentru noi.

- Echipa trece printr-o perioadă cu rezultate oscilante, înfrângeri cu Mioveni și Dinamo, apoi victorie la Clinceni, pentru ca ultima etapă să aducă un alt eșec, cu FC Botoșani.
- Se pare că nu ne regăsim. Trecem printr-o perioadă nefastă, grea, din punct de vedere al rezultatelor. Am câștigat la Clinceni în fața unui adversar care nu este unul puternic. Regretăm greșelile din jocul cu Botoșani, de la goluri.

- Ultimele deplasări de la Arad s-au încheiat cu victorii ale Chindiei.
- Da, am spune că ne priește stadionul nou de la Arad. Sperăm ca și acum să ne întoarcem cu cele trei puncte.

- Accidentarea suferită cu FCSB te-a ținut departe de gazon luni bune. Cum ești acum?
- A fost greu, medicii la care am fost la început nu mi-au pus diagnosticul corect. Am avut cinci luni de pauză, abia după patru luni am descoperit ce am avut și am putut să mă recuperez. Acum sunt ok, nu mai am nicio problemă.

- Vine Paștele, ce le transmiți suporterilor?
- Le transmis să fie aproape de noi, chiar dacă traversăm momente nu tocmai fericite. Cu ocazia Sfintelor Sărbători, le doresc să fie sănătoși și ei, și familiile lor! Sărbători liniștite!


Foto: bucurie, la Arad, în tabăra Chindiei

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii