1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

rapidchindia32021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va beneficia de suportul unei galerii numeroase la meciul tur al barajului cu Chiajna, programa sambata, ora 15.30, in localitatea ilfoveană. "AFC Chindia Târgoviște vine în sprijinul fanilor care vor să susțină echipa la manșa tur a barajului cu Concordia Chiajna! Transportul la meciul de sâmbătă va fi gratuit, cu un autocar de 50 de locuri, înscrierile făcându-se la sediul clubului, Calea Domnească nr. 216, sau online, pe pagina noastră de Facebook.”

”Suporterii noștri vor avea la dispoziție 250 de bilete gratuite, care vor fi distribuite la intrarea în sectorul oaspeților. Avem rugămintea ca toți fanii echipei noastre, și cei care vor veni cu autocarul și cei care vor face deplasarea individual, să se grupeze în zona sectorului oaspeților, pentru o cât mai bună organizare", au transmis targovistenii printr-un comunicat oficial.

Interesul suporterilor pentru acest joc este imens, astfel ca e de asteptat ca echipa lui Emil Sandoi sa aiba parte de un sprijin deosebit la Chiajna.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii