1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaaug2022Dambovitapenet, Superliga  / Chindia se confruntă cu serioase probleme de lot înaintea jocului cu FCSB, programat de la  ora 21.30, pe Arena Națională. Cel puțin trei jucători sunt accidentați, Cherchez, Dinu și Chamed, ultimul cu șanse reduse să prindă minute duminică. "Vom întâlni o echipă în formă bună în ultima perioadă. Atmosfera din lotul nostru este bună, dar din păcate ne confruntăm cu probleme medicale, băieți care nu vor reuși să fie apți pentru meciul acesta ” 



”Suntem încrezători totuși, tot ce realizăm în fața unor astfel de formații, cu loturi competitive, înseamnă un plus pentru noi. Vom juca pe un stadion mare, pe un gazon bun, vom încerca să ne ridicăm la un nivel bun. Putem să scoatem un rezultat bun, dar trebuie să fim la un nivel mintal și fizic foarte bun și bineînțeles să arătăm încredere și dăruire", a prefațat Adrian Mihalcea jocul de diseară. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii