1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iugulescu2022Dambovitapenet, Superliga / Echipa care a dus Chindia pe cel mai bun loc din istorie, locul 7, în ediția 2020-2021 a Ligii I, e pe cale să se destrame, atât la nivel de lot, cât mai ales de staff, administrativ și tehnic. Dacă în teren nu mai sunt Aioani, Dulca, Iacob, Florea sau Rață, oameni reprezentativi pentru club, nici pe bancă sau în birouri nu se mai află cei care au condus clubul în ultimele sezoane. În locul lui Emil Săndoi a fost uns - sursele noastre spun că impus politic - Adrian Mihalcea, președintele Ghergu e în pericol iminent de demitere, iar directorul sportiv Ciprian Iugulescu a fost sacrificat. Se pare că tot din motive politice - "nu e cu partidul de la putere", explică aceleași surse.



Pe poziția ocupată de Iugulescu, cadru didactic și fost campion al României cu CSM Târgoviște, la baschet feminin, a fost instalat în vară Sorin Paraschiv. Scos din schemă de șefii partidului care conduce județul, Iugulescu ar fi decis să renunțe la colaborarea cu Chindia. "De la 1 iulie nu i s-a mai prelungit contractul, a făcut voluntariat două luni", vorbesc oameni de încredere de lângă clubul Chindia. Cert este că Iugulescu - director sportiv și delegat al clubului în ultimii ani - nu a mai stat pe bancă în acest sezon, iar o mică parte din atribuțiile sale au fost preluate de Sorin Paraschiv.

Foto; Ciprian Iugulescu, primul din dreapta

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii