5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

etreaoct2022antrenamentDambovitapenet, Superliga / Chindia va întâlni duminică lanterna roșie a Ligii I, CS Mioveni, la Ploiești, de la ora 14.00, în penultima etapă a turului. Echipa din Târgoviște - care nu a apucat să joace vreun meci la Târgoviște, din vara lui 2019 și până astăzi - a reușit trei victorii în ultimele săptămâni, de la instalarea lui Petrea, în locul experimentului nefericit Adrian Mihalcea. Un nou succes, duminică, ar aduce-o pe Chindia aproape de echipele din zonele liniștite ale clasamentului.



"Vom avea o partidă foarte dificilă, cu o echipă care are același obiectiv ca și noi, menținerea în Liga I. Poate că va fi mai greu ca în ultimele meciuri. E o perioadă complicată, o săptămână cu trei meciuri, important e să ne putem baza pe toți jucătorii. Toți băieții sunt apți de joc acum, sper să fim inspirați în alegerea primului 11. Era neplăcut să vezi clasamentul și să fii pe ultimul loc. Normal că ne-am dorit să depășim acea poziție. Avem multe meciuri de disputat, trebuie să urcăm în clasament cu victoriile pe care ne dorim să le obținem. Am ajuns să legăm rezultate pozitive, iar jocul echipei este îmbucurător, dătător de speranțe", a declarat Toni Petrea înaintea meciului cu CS Mioveni.

Miercuri, de la ora 15.00, Chindia va avea o deplasare lungă - nu și dificilă - la Ocna Mureș, în prima etapă a grupelor Cupei României.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii