1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

popadiucchindiavoluntariDambovitapenet, Superliga / Chindia a făcut spectacol cu FC Voluntari, 3-0 în deplasare, al patrulea succes la rând în campionat pentru echipa condusă de Toni Petrea. Nominalizat anterior de două ori în echipa etapei, după meciurile cu Rapid și FCU Craiova 1948, Popadiuc a reușit un hattrick sâmbătă seară, primul al Chindiei de la revenirea în Liga I în vara lui 2019.



"Ca realizări, e cel mai bun meci al meu. Mă bucur că am obținut cele trei puncte, e mult mai important decât orice reușită personală. Am luat și mingea, așa se procedează. Este primul meu hat-trick în campionat. Mă bucur foarte mult că munca din spate dă roade. Sperăm să continuăm tot așa, avem mult de muncă. Cu siguranță al treilea gol este cel mai frumos. Chiar vorbeam cu Popa zilele trecute și i-am zis că odată și odată tot o să încerc să marchez de la jumătate. De obicei, portarii nu se așteaptă și l-am văzut și pe cel advers puțin ieșit. Eram și cam obosit, nu mai puteam continua o cursă de 60 de metri, așa am decis să dau la poartă", a declarat mijlocașul Chindiei la finalul meciului.

În ediția tipărită,  Gazeta Sporturilor l-a notat cu 10 pe Doru Popadiuc!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii