1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindiamartie2023Dambovitapenet, Superliga / Se complică lucrurile pentru Chindia? Este întrebarea care se află pe buzelle microbiștilor din județul Dâmbovița! Cu salariile neplătite de patru luni, fotbaliștii de la Chindia nu mai reușesc să obțină victorii! Ieri, la Botoșani, a fost al șaptelea joc fără victorie! Patru egaluri și trei înfrângeri este bilanțul echipei noastre, în ultimele șapte dueluri din Superligă! 

Legat de meciul de ieri, trebuie scoase în evidență două aspecte importante! 

1. Golul victorieii (Botoșani - Chindia, 1-0) a venit în chiar minutul 90, atunci când apărarea Chindiei a fost făcută ... ”praf ” de un singur jucător! 

2. Așa după cum v-am informat ieri, la Botoșani au fost prezenți suporteri ai Chindiei, care, după meci, au postat în spațiul virtual care le-a fost marea nemulțumire! Nicun fotbalist al Chindiei nu a venit să îi salute, o decizie complet nepotrivită și neinspirată, spunem noi, în ciondițiile în care fanii au făcut aproape 1000 de kilometri, până la Botoșani și înapoi. Sigur, fotbaliștii de la Chindia au scuza ... supărării, mai ales că au primit gol chiar pe finalul jocului, dar un simplu gest de mulțumire la adresa suporterilor credem că ar mai fin alinat și din nemulțumirea acestora. din urmă. 

în acest moment, Chindia se află pe locul 13, poziție de baraj, cu 16 puncte! Meciul următor, cel cu Mioveni este crucial! Orice alt rezultat în afara victoriei ar complica foarte mult situația echipei noastre! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii