1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasibiuiulie20022BDambovitapenet, Superliga / Cu moralul bun după victoria de la Mioveni, dar și cu două salarii încasate săptămâna trecută, Neguț & .co joacă duminică o nouă finală în lupta pentru menținerea în Liga I, cu AFC Hermannstadt, vecină de clasament. Chindia ocupă locul 6 în play-out, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe 7, cu 18 puncte. Meciul va avea loc duminică, chiar de Sărbătoarea Floriilor, la Ploiești, cu începere de la ora 13.00, oră atipică pentru programările din Superligă.



Meciul cu sibienii nu va fi totuși ultimul pentru Chindia la Ploiești, așa cum și-ar fi dorit suporterii târgoviștenilor. Cel mai probabil, tot pe Ilie Oană se va juca și partida cu UTA  Arad, din jurul datei de 22 aprilie, urmând ca târgoviștenii să revină, în sfârșit, acasă, după aproape patru ani de la promovare, la meciul cu Petrolul, de la finalul primei săptămâni a lunii viitoare.

Tot pe Eugen Popescu s-ar juca și meciul cu FC Voluntari, din ultima rundă a play-out-ului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii