1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreiivangolImaginea alaturata surprinde bucuria fostului “lup galben”, Andrei Ivan, dupa ce “leul din Banie” a reusit sa marcheze intr-unul din meciurile de pregatire, sustinute in cantonamentul din Austria.

Fara dar si poate, Andrei Ivan este unul dintre cei mai buni fotbalisti damboviteni! Morenarul care lupta pentru echipa din Craiova isi doreste un sezon plin de reusite. La cat de ambitionat il stim pe Andrei, nu credem ca gresim daca spunem ca atacantul “oltean” are toate sansele sa devina golgeter in liga 1! Asta daca nu va prinde, in viitorul apropiat, un super-contract, la una dintre echipele de top, din Europa. Noi suntem alaturi de “lupul” transformat in “leu” si ii dorim lui Andrei mult succes, in sezonul ce sta sa inceapa. Si – asa cum am facut-o de fiecare data – promitem ca vom tine aproape de fotbalistul descoperit de Mircea Petrescu, unul dintre cei mai buni antrenori din judet.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii