1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcsbvoluntarigspPână la debutul sezonului 2019-2020, în Liga 1, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important! Informații din toate taberele, pentru că, nu-i așa, acum ne interesează foarte mult! Chindia Târgoviște este aici, pe prima scenă fotbalistică a țării! Astăzi, informații dinspre 4 cluburi!

 

Astra Giurgiu. Încă 3 semnături pentru echipa lui Dan Alexa, în cantonamentul de la Rogla: David Tiram (ISR, 25 ani, fundaș central, Maccaby Netanya, a semnat pe doi ani), Georgi Kitanov (BUL, 24 ani, portar, Cherno More Varna, 3 ani), Ljuban Crepulja (CRO, 25 ani, mijlocaș, FK Sarajevo/BOS, 2 ani).

Dinamo București. Eugen Neagoe este extrem de mulțumit că șefii au reușit să-l convingă pe croatul Filip Mrzljak să vină în „Ștefan cel Mare”: L-am dorit din primul moment în care am venit la Dinamo. Are calități de lider, are personalitate, e ceea ce trebuie pentru Dinamo. Este un bun transfer, dar asta nu înseamnă că aceasta este ultima mutare”, a declarat antrenorul, în exclusivitate pentru ”gsp.ro”.

FCSB. Bogdan Andone a stabilit deja, cum va arăta primul 11, în meciul cu Milsami, din 11iulie: Bălgrădean - Belu, Planici, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip, Oaidă - Moruțan, Hora, Fl. Tănase (gsp.ro). FCSB îl pierde de Junior Morais, care va juca pentru echipa lui Marius Șumidică! Fundașul stânga brazilian lasă FCSB pentru o aventură în Turcia, la Gaziantep, echipa preluată recent de Marius Șumudică. Turcii vor plăti 600.000 de euro în schimbul lui Junior Morais (TV Digi Sport)! Romario Benzar, 27 de ani, fundașul care a îmbrăcat tricoul FCSB-ului în ultimele două sezoane, a fost prezentat oficial de Lecce, clubul din Serie A care i-a plătit lui Gigi Becali două milioane de euro în schimbul fundașului. Benzar va încasa un salariu lunar de 45.000 de euro, de trei ori mai mare decât primea la FCSB (gsp.ro).

CFR Cluj este la un pas să-l transfere pe Yacouba Sylla (28 de ani), care o va părăsi gratis pe Stromsgodset, în cazul în care campioana României va ajunge la un acord cu mijlocașul defensiv din Mali. Yacouba Sylla a jucat de-a lungul carierei la Clermont, Aston Villa, Kayseri Erciyesspor, Rennes, Montpellier, Panathinaikos, Mechelen și Stromsgodse și are 34 de meciuri în naționala statului Mali (gsp.ro)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii