1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindia21Mâine, de la ora 17:00, Chindia Târgoviște întâlnește în primul meci al sezonului de primăvară - etapa a 24-a, pe FC Botoșani (stadion ”Ilie Oană - Ploiești). Un joc extrem de important pentru ambele echipe, dar cu obiective total diferite: Chindia - pentru un salt din zona fierbinte a clasamentului, în vederea meciurilor din play-out, FC Botoșani - încă cu șanse pentru un loc în play-off. Vom încerca, în rândurile de mai jos, să vă prezentăm ultimele noutăți din cele două loturi și indisponibilitățile celor doi antrenori - Viorel Moldovan, respectiv Marius Croitoru.



Chindia Târgoviște: Aioani - accidentat la un deget, indisponibil mai bine de o lună, Yameogo - suspendat după eliminarea din meciul cu Sepsi (etapa a 22-a), Benga - suspendat pentru 4 cartonașe galbene (n.r. - al patrulea în meciul cu Sepsi), Alex.Piftor - caluză în contract, fiind împrumutat de FC Botoșani, până la 30 iunie 2020.

FC Botoșani: Mihai Roman - operat (ruptură de ligamente), indisponibil 5 luni, Chindiriș și Keyta - suspendați pentru 4 cartonașe galbene (n.r. - al 4-lea, pentru ambii, în meciul cu Dinamo), albanezul Eniriko Papa - nerefăcut fizic după accidentare

Noutăți: Vladimir Berisha (fundaș/Velez Mostar), Cătălin Barbu (atacant/FC Argeș), Alexandru Piftor (mijlocaș/FC Botoșani), Raul Baicu (fundaș/U Craiova 1948). Bradley Diallo (fundaș/Poli Iași) - Chindia Târgoviște; Alin Șeroni (fundaș/UTA Arad), Marko Duganzic (atacant/NK Osijek), Realdo Fili (mijlocaș/Albania, liber de contract), Alessio Carlone (mijlocaș, Gent).

Echipele probabile
Chindia: D.Moldovan - Martac, Leca, Diallo, Negrea - Neguț, Rață, Bic, Cherchez - D.Florea, Ivančić.

FC Botoșani: E.Pap - Haruţ, G.Miron, Patache, Ţigănaşu - J. Rodríguez, Papa - Aškovski, Cascini, Fili.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii