1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoChindia va întâlni, mâine, FC Voluntari, într-un joc care se anunță extrem de interesant. Antrenorul roș-albaștrilor, Viorel Moldovan, a prefațat confruntarea cu lanterna roșie a clasamentului într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului: "Ne așteaptă un meci foarte dificil, împotriva unei contracandidate, o echipă care a început foarte bine acest an, două victorii din două meciuri, lăsând la o parte restanța pierdută cu Steaua.” Citește continuarea declarației! 



”Ei și anul trecut au propus un fotbal de calitate, dar poate că nu au avut șansă. Au jucători buni. Noi ne dorim să legăm două victorii consecutive, după succesul de la Astra. Avem nevoie de puncte și, în același timp, să îi ținem cât mai departe de noi pe cei de la Voluntari.”

Chindia - FC Voluntari se joacă mâine, ora 17.30, la Ploiești, în deschiderea etapei a 25-a a Ligii I, penultima a sezonului regular. În tur a fost 1-0 pentru târgovișteni! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii