1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cherchez1001Licitația organizată de Chindia Târgoviște a ajuns în ultima zi. Oficialii clubului vor anunța marți câștigătorul acțiunii în scop caritabil, organizată în colaborare cu Liga Profesionistă de Fotbal. Toate fondurile provenite din aceste licitații vor merge în conturile Asociației Crucea Roșie și de aici în echipamente pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

 

Până la ora redactării acestui material, cea mai mare sumă oferită de un suporter al Chindiei, pentru tricoul golgheterului din anii trecuți, era 200 de lire, aproximativ 1100 lei. O ofertă a venit și din partea fostului component al Micului Ajax, Cosmin Becheanu, de 700 lei.

Altfel, oficialii și jucătorii roș-albaștrilor așteaptă, în aceste zile, deciziile autorităților privind reluarea antrenamentelor.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii