1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

clincenichindia2020iunieChindia a pierdut al treilea meci oficial, din tot atâtea disputate, cu Academica Clinceni, in actualul sezon al Ligii I. După 1-3 și 2-5 în prima fază a campionatului, echipa lui Viorel Moldovan a cedat și in play-out, 0-1 pe terenul ilfovenilor, după o evoluție neconvingătoare.



"Am fost proștii proștilor, ne-am bătut singuri. La faza golului ne-au întors ca pe clătite. Imi reproșez că nu am fost inspirat în alegerea unor elemente", a declarat antrenorul Viorel Moldovan, după meci. Următorul meci oficial al roș-albaștrilor e programat sâmbătă, ora 15:30, la Ploiești, cu Politehnica Iași. Statistica îi e favorabilă Chindiei in disputele din acest sezon, cu Iașiul: 2-2 în deplasare și 2-1 pe Ilie Oană.

Foto. AFC Chindia Târgoviște

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii