5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbalLucrurile se complică în privința celor depistați pozitiv COVID-19, la testele efectuate miercuri, de Chindia Târgoviște. Deși inițial au fost trimiși în izolare la domiciliu, cei doi infectați au ajuns aseară la Spitalul din Găești, pentru internare. Sursele noastre spun că unul dintre ei este asimptomatic.



Rămâne de văzut ce decizie va lua astăzi Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița în privința cazurilor de la Chindia și a potențialei deplasări la Iași, pentru meciul cu Politehnica. Cert este că de joi dimineață antrenamentele au fost anulate, în așteptarea verdictului DSP. Chindia ar trebui să joace duminică, ora 16.00, cu Politehnica Iași în deplasare, în prima etapă a noului sezon al Ligii I. Dacă va fi amânat, meciul nu se va putea disputa mai devreme de 30 august, conform protocolului sanitar anunțat de autorități și LPF.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii