1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateapregatiriDupă ce au câștigat primul amical, fotbaliștii de la Cetatea Târgoviște se pregătesc pentru al doilea duel, din campania de pregătire a returului de campionat! Duminică, la Șotânga, ”străjerii” vor juca împotriva Fortisului, de pe Cricov!

 

În primul amical al ”străjerilor”, Gloria Bucșani - Cetatea Târgoviște a fost 0-1, grație golului marcat de Mustafa Tahsildarogullari, în minutul 16. Duminică urmează al doilea amical pentru gruparea târgovișteană, la Șotânga, cu Fortis Valea Lungă (ora 12:00). 

Între timp, târgoviștenii s-au mai antrenat la baza de la Șotânga, deși vremea nu a fost deloc una prielnică. Nici vremea și nimic altceva nu îi împiedică pe elevii lui Florin Anton să se pregătească pentru a fi în formă maximă la reluarea campionatului! Acolo unde luptă pentru primul loc din Onoare Nord, care asigură și promovarea în Liga a 4-a! 

Următoarele amicale pentru Cetatea Târgoviște
Cetatea - Voința Perșinari (3 februarie, ora 12:00)
Flacăra Moreni - Cetatea (16 februarie, orele 11:00)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii