1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

neajlovulpunteadegreci1Neajlovul Puntea de Greci este o altă formație din Promoție Sud, care a debutat în sezonul 2018-2019 cu victorie: 3-1, acasă, cu Dacia Hulubești. Vezi detalii de la jocul dâmbovițenilor și programul etapei viitoare. Succes, băieți! 

 

Neajlovul Puntea de Greci - Dacia Hulubeşti 3-1
Au marcat pentru învingători: Robert Barbu – 2, Viorel Stancu

Lotul folosit de Puntea de Greci: Lazăr George, Toader Marinel, Ionuț Stănculeanu, Daniel Stanciu, Liviu Tomescu, Viorel Stancu, Goerge Florea, Daniel Velcu, Adrian Nicolae, Georgian Barbu, Petrișor Mihăilă, Vlăduț Florea, Marian Paraschiv, Florin Lazăr, Robert Mihăilă, George Florea, Ionel Gheorghe, Mădălin Marian, Ștefan Andrei.

De precizat este faptul că echipa a fost înscrisă doar datorită voinței comune a jucătorilor, care se descurcă singuri, din punct de vedere financiar, așa cum ne-au informat. Altfel, obiectivul echipei este promovarea în Onoare!

Etapa viitoare, Neajlovul Puntea de Greci va juca în deplasare la Steagu Roșu Colacu.

Succes, Puntea de Greci!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii