5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

balenipoza2020Fotbal / Cu ceva ani în urmă, la Băleni, toamna și primăvara, adică în tur și retur se juca în Seria I - fostă divizia D, astăzi Liga a 4-a, derbiul local dintre Unirea și Gloria! Ei bine, condițiile de joc nu erau cele mai bune, dar, cu timpul, edilii comunei s-au gândit că merită să investească și într-o bază sportivă demnă de puterea acestei așezări!

 

Spre convingere, vă prezentăm noua față a stadionului din Băleni, dar, din păcate, deocamdată, comuna este reprezentată doar de o echipă în Liga a 6-a și nici acolo cu rezultate grozave. Poate că impulsionați de condițiile actuale bălenarii vor încerca să revină acolo unde au jucat cândva - în prima ligă județeană! Noi le urăm baftă și puncte cât mai multe!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii