1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

handbalmoreni121Junioarele de la secția de handbal a Grupului Industrial Petrol Moreni au reluat de câteva zile antrenamentele, după o pauză mai lungă de patru luni. Pregătirile și meciurile oficiale au fost oprite la jumătatea lunii martie, odată cu instituirea stării de urgență.



"Reîntâlnirea cu fetele a fost una emoționantă. Cel mai mult mă bucur că toate handbalistele sunt sănătoase. Jucătorul bun răzbate întotdeauna", a declarat antrenorul GSIP, arbitrul internațional Robert Harabagiu. În ceea ce privește antrenamentele băieților, acestea vor fi reluate începând cu data de 1 august. FRH nu a anunțat deocamdată când vor fi reluate competițiie juvenile, ci doar meciurile din primele ligi, la masculin și la feminin, 19 și respectiv 27 august.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii