1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

coronavirusAutoritățile revin cu precizări, după ce în cursul serii de ieri au apărut informații că în județul nostru se află în carantină două persoane din județul Caraș-Severin și depistate cu noul coronavirus! Spre liniștea dâmbovițenilor, cele două persoane nu au fost în județul nostru! 

Dâmbovițenii pot răsufla ușurați! În județul Dâmbovița nu au fost înregistrate cazuri de infecție cu noul coronavirus. Cele două persoane din județul Caraș-Severin se află în carantină în județul Caraș-Severin și nu în județul nostru, așa cum a fost inițial comunicat! 

Stirea inițială
În județul nostru sunt cazurile 94 - femeie, 27 de ani, din Caraș Severin, sosită din Italia, în 10 martie și 95 - bărbat, 55 de ani, din Caraș Severin, venit din Italia. Ambele persoane se aflau în carantină, în județul Dâmbovița, la momentul la care s-a confirmat infectarea cu noul coronavirus! 



Potrivit Ministerului Sănătății, acum, la nivel național sunt confirmate 97 de cazuri. Din păcate, România se îndreaptă spre scenariul nr. 3, care va intra în vigoare după ce va fi depistat cazul cu numărul 100. 


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii