1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

coronavirusDeși autoritățile ne spun în fiecare zi să nu ne panicăm, frica a pus stăpânire pe tot mai mulți români! Așa că, astăzi, am decis să vă ofer 10 motive care ne dau încredere că vom ieși învingători din lupta cu acest virus, care s-a răspândit rapid în toată lumea!

 

1. Până acum niciun român nu a murit ca urmare a complicațiilor survenite după infectarea cu noul coronavirus!

2. 16 români sunt vindecați complet!

3. Până în această dimineață, în România au fost raportate, potrivit surselor oficiale (Ministerul Sănătății), 184 de cazuri. Deși modelul – scos în evidență de numeroși sociologi și statisticieni – este similar cu cel din Italia și Spania, ”magnitudinea” este alta! Asta înseamnă că autoritățile își fac treaba, iar rezultatele măsurilor adoptate se văd!

4. Doar două cazuri, din cele 184, sunt critice, adică viața celor bolnavi ar putea fi pusă în pericol… Un număr foarte mic, comparativ cu ce se petrece în majoritatea statelor europene!

5. Până astăzi, în România, nu am avut o întindere comunitară a virusului! Cei care s-au îmbolnăvit s-au aflat în proximitatea celor deja infectați.

6. La nivel global, din cele 182.723 de cazuri înregistrate la ora 7:20, ora României, 79.883 (43,72%) au fost vindecate!

7. Autoritățile noastre au acționat rapid! Spre exemplu, în România, elevii stau acasă de câteva zile! În țări europene mult mai afectate de noul coronavirus abia ieri s-a decis suspendarea cursurilor!

8. Italia a raportat, ieri, pentru prima dată, un număr mai mic de îmbolnăviri și decese! A fost prima dată când datele prezentate au fost mai mici decât în ziua precedentă!

9. China - țara cea mai afectată de coronavirus – raportează de ceva timp mai puțin de 50 de cazuri pe zi! Să reamintim că până acum în China au fost înregistrate peste 80.000 de cazuri!

10. La final, am lăsat aspectul cel mai important! Tot mai mulți români se axează pe partea pozitivă a lucrurilor! Au înțeles mesajul autorităților și au decis să lucreze de acasă! În acest fel petrec mai mult timp cu familia!

Coronavirusul va trece, noi vom mai rămâne aici! Contează foarte mult însă cum o vom face! Cu zâmbetul pe buze, încrezători sau …panicați. Ține doar de noi să câștigăm această luptă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii