1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ybbacauIeri, am scris despre TIV, o echipă cu pretenţii în Superliga Bergenbier, la minifotbal. Acum este timpul să vedem cât de bine funcţionează lucrurile la Young Boys, o altă trupă din Dâmboviţa, care ţinteşte performanţa, la nivel naţional. "Punctul nostru forte este nucleul", spune Daniel Bălaşa, finanţatorul echipei.

 

În momentul de faţă, Young Boys este pe locul 1 în Superliga Bergenbier, la minifotbal. Deşi băieţii de la echipă vorbesc despre titlu şi Cupă, Daniel Bălaşa, finanţatorul echipei, spune că altceva este mai important: "Nu avem un obiectiv anume. Scopul nostru principal este să facem echipa să joace bine. Restul vine de la sine. Sunt mulţumit de băieţii mei, dar mai avem de lucrat, ca să ne îmbunătăţim jocul. Întotdeauna este loc de mai bine."

„PAUZA COMPETIŢIONALĂ ŞI – A SPUS CUVÂNTUL”

Daniel Bălaşa mai crede că pauza de sărbători şi – a pus amprenta şi pe jocul echipei sale. "A fost pauză competiţională. Ne-am ieşit puţin din formă. Uşor- uşor, sperăm să revenim la forma avută la sfârşitul lui decembrie. "

„CEI DE LA TIV SUNT PRIETENII MEI! NE ASEMĂNĂM ÎN MULTE PRIVINŢE”

L-am mai intrebat pe omul care a înfiinţat Young Boys ce crede despre principala contracandidată la titlu, TIV: "Cei de acolo sunt prietenii mei. Echipa are un joc frumos şi zic că ne asemănăm în multe privinţe. Şi la ei nucleul este important.”

În altă ordine de idei, vă mai informăm că Young Boys va particpa, în viitorul apropiat, la un puternic turneu amical, la Rm. Vâlcea. Băieţii de la Young Boys îşi doresc ca această competiţie sa fie un test util pentru Turneul Regional, dar şi cel Final, la care târgoviştenii speră să se califice.

Foto: Young Boys, la turneul amical din luna decembrie, de la Bacau

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii