1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001ybtiv34Superliga Bergenbier, la minifotbal, programează, astăzi, primele jocuri din sezonul 2019-2020! Vă invităm să parcurgeți programul primei etape și să vedeți care sunt previziunile noastre! Mult succes, tuturor! Să fie un sezon cu multe jocuri spectaculoase!

 

Astăzi, de la ora 18:00, sunt programate primele jocuri din noul sezon al Superligii, la Minifotbal, după următorul program:

- ora 18:00 / Young Boys – Kablutronik
- ora 18:50 / FC Ticăloșii – FC Spartan
- ora 19:40 / Real TGV – Hooligans
- ora 20:30 / Vikingii – FC Vulcana

Partidele Mustang – Micro II și TIV All Star – Nr. 12 au fost amânate.

Young Boys – Kablutronik
La doar o săptămână de când s-au întâlnit în Supercupă, Young Boys și Kablutronik se luptă din nou! De această dată în campionat, pentru primele puncte din sezonul 2019-2020. Reamintim că Young Boys este campioana la zi, în timp ce Kablutronik este campioana la Liga Companiilor, din acest an înscriindu-se și aici. Din punctul nostru de vedere este un meci în care gazdele au prima șansă. În același timp credem că va fi și un meci cu cel puțin cinci goluri. Așadar, pronosticul nostru 1 și +4,5 goluri.

FC Ticăloșii – FC Spartan
Nu știm foarte multe despre cele două formații, încă. Dar, atât cât am aflat, suntem convinși că vom avea un duel în care se va marca mult! Așa că îndrăznim să spunem +5,5 goluri!

Real TGV – Hooligans
Va fi un meci interesant și, credem noi, echilibrat. Rămâne de văzut ce vor avea de spus cele două formații, la primul lor joc oficial, în acest sezon. Pronosticul nostru +1,5 goluri în prima repriză / +1,5 goluri în repriza secundă

Vikingii – FC Vulcana
Ultimul meci al zilei ne aduce un duel în care suntem siguri că vom asista la o ”ploaie” de goluri. Teoretic, spunem noi, prima șansă la victorie o au vikingii. Rămâne însă de văzut. Pronostic: +2,5 goluri pentru Vikingii

Mult succes, tuturor! Și așteptăm jocuri spectaculoase și desfășurări de forțe impresionante, cu mult peste calculul … hârtiei!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii