1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysconstantaDupă trei ani de la înființare, proiectul Young Boys Târgoviște… dispare! Anunțul a fost făcut, aseară, chiar de către cel care a avut această idee și a finanțat-o! Așadar, Young Boys Târgoviște rămâne în amintirea iubitorilor de minifotbal drept un proiect îndrăzneț, așa cum au fost Sportk Klub Târgoviște, Steaua Micro XI sau Divertis… Sunt numele unor formații din minifobalul local care, de-a lungul timpului, ne-au făcut cinste la competițiile naționale!

 

Young Boys Târgoviște dispare, dar rămân emoțiile, amintirile și sportivii care au luptat alături de Daniel Bălașa. Și da, cum a spus chiar el, finanțatorul proiectului, Târgoviștea merita mai mult! Faptul că proiectele nu au continuitate ar trebui să ne dea, tuturor, de gândit! Faptul că o formație, în plină glorie, se desființează, trebuie să ne pună, pe toți, pe gânduri!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii