1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleicopii2023Dambovitapenet, Volei / Se poate și în județul nostru ca sportul juvenil să fie încurajat, iar seniorii dați exemple, chiar pe teren sau în sală. Cel mai recent exemplu, e drept, dintr-o serie nu foarte numeroasă: peste 140 de copii de la Asociația ”Ludis Gloria” s-au antrenat cu fetele de la secția de volei a CSM Târgoviște, marți seară, în Sala Ioan Valerian. Toți au primit cadouri, la final, din partea clubului și a Asociației Județene de Volei Dâmbovița.



Pentru sportivele de la CSM a fost penultimul antrenament al anului, ultima ședință fiind programată joi. Într-un alt registru, DJST Dâmbovița a sărit și în acest an peste premierea sportivilor, iar Chindia nu a mai organizat nicio festivitate de final de an, pentru juniori, cum se obișinuia în anii trecuți.

 

 

INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii