1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cristiiacobCristi Iacob este unul dintre jucătorii care este alături de FC România de șase ani! Pentru el fiecare meci reprezintă o bucurie. Cristi crede într-o promovare a ”lupilor” de la Londra și are un mesaj foarte interesant pentru toți românii!

 

”Prima oară am auzit de FC România când am venit în Anglia, adică acum vreo 6 ani. Aveam un prieten alături de care stăteam în același oraș în România și a vorbit pentru mine, să vin la echipă.” Așa a ajuns Cristi Iacob să joace pentru ”lupii” din Londra.

”În următorii trei ani putem face pasul către liga a 7-a!”
”Anul acesta este unul de acomodare cu liga a 8-a, dar sunt convins că de la anul vom termina între primele șase echipe. Iar în următorii trei ani putem face pasul către liga a 7-a!”

Fotbal organizat, plăcut ochiului
Cristi Iacob spune că fotbalul din Anglia este complet diferit de ce se joacă la noi. În plus, mai subliniază jucătorul ”lupilor, diferența între ligile a 9-a și a 8-a este uriașă: ”Fotbalul în Anglia este mult mai fizic decat la noi. Dar cu accederea în liga a 8-a am observat că echipele sunt mai organizate, se pasează mai mult iar din asta rezultă un fotbal plăcut ochiului.”

Această echipă merita mai multă atenție, din partea românilor!”
”Suporterii sunt al 12-lea jucător, clar! Avem nevoie de ei! Suntem o echipă formată în proporție de 70% din români, iar când vezi că la meciurile noastre vin câteodată mai mulți fani englezi decat români sa ne susțină este un sentiment plăcut! În aceeași măsură ne-am dori să avem tot mai multi suporterii români, pentru că această echipă merita mai multă atenție, din partea românilor!”

 

Succes, Cristi Iacob! Baftă, FC România!



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii