1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gritcandumitru1Dumitru Grițcan a ajuns la FC România în urma unei selecții organizată de clubul ”tricolorilor” din Londra. Imediat cum a fost acceptat, spune el, s-a simțit ca într-o adevărată familie! Dumitru Grițcan ne-a povestit de ce crede că fotbalul din Anglia este atât de puternic, ce reprezintă pentru fotbaliști Cupa Angliei și ce planuri de viitor ar trebui să aibă FC România!

 

 

”M-am bucurat mult când am aflat că am fost acceptat!”
Dumitru Grițcan spune că a simțit o mare bucurie atunci când cei de la FC România a fost primit în familie: ”Am auzit de echipă de la un prieten și mi-a plăcut proiectul! Când am aflat și că se dau probe am decis să încerc și eu. Am ajuns la probe unde am văzut un colectiv plăcut și unit! Am așteptat cu nerăbdare să fiu aprobat la echipă. M-am bucurat mult când am aflat că am fost acceptat!”

 

De ce fotbalul din Anglia este atât de sus!
Iată ce crede Dumitru Grițcan, legat de sportul cu balonu rotund din Anglia: ”Fotbalul de aici, în liga a 8-a, este unul bazat mai mult pe forță, tipic englezesc, dar foarte plăcut. Din ceea ce văd la fotbalul din Anglia, diferența dintre fotbalul de aici și cel de la noi este foarte mare și cred asta deoarece în Anglia, oriunde nu te-ai uita, vezi doar terenuri de fotbal. Plus că se investește mult. De asemenea, au antrenori calificați, iar în fiecare weekend toată lumea iese la fotbal, care pe terenuri, care chiar în parcuri… De aici se vede că fotbalul este foarte iubit.”

 

”Aici mă simt ca acasă!”
”Un meci preferat nu am, dar pentru mine orice meci jucat la echipă este preferat, deoarece aici mă simt ca acasă!”

 

”Cupa Angliei este ca o Liga Europa”
”Cupa Angliei este ca o Liga Europa pentru echipele de la noi din țară. O competitie tare, unde fiecare formație vrea să se afirme!”

 

Planuri îndrăznețe
”2019 sper sa fie un an mai bun și cu echipa noastră FC România să reușim mult mai mult ca până acum. Să ne cunoască multă lume și să ne demonstrăm în primul rând nouă că e posibil să facem mai multe! Și o să facem! Să se teamă englezii când vor auzi că joacă cu FC România!”

Baftă, Dumitru Grițcan! Succes, FC România!


Foto: Ciprian Dîmbean 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii