strajerii2023junioriDambovitapenet, Juniori, Liga 4 / Final de etapă la Juniori U19 - Liga a 4-a.  A fost o etapă cu ceva mai puține goluri ca de obicei! Nu că acum nu s-ar fi marcat mult, mai ales dacă ne uităm la duelul dintre Tătărani și Potlogi sau la victoriile celor de la Urziceanca și Străjerii. Și de această dată am intuit șase din cele opt rezultate. Jucătorii de la Tătărani au răspuns provocării noastre, în timp Burduca a câștigat, la limită, jocul cu Braniștea.



Voința Tătărani – FC Potlogi 6-4
Recolta Gura Șuții – Viitorul Voinești 4-2
AFC Brezoaele – Unirea Bucșani 3-1
Libertatea Urziceanca – Flacăra Șuța Seacă 7-0
Viitorul Ocnița – Străjerii Răzvad 0-7
Urban Titu – CSM Fieni 4-0
Bradul Moroeni – Roberto Ziduri 1-4
Săgeata Braniștea – ACS Burduca 2-3


Recolta Gura Șuții - Viitorul Voinești
Un meci în care gazdele pleacă drept favorite. Și probabil că vor și câștiga deulul cu juniorii de la Voinești care, în zece etape, au doar trei victorii, restul fiind înfrângeri. Mizăm pe 1 solist și cel puțin patru goluri marcate de Gura Șuții.

Voința Tătărani- FC Potlogi
Un joc ceva mai echilibrat, dar cu un plus pentru oaspeți. Credem că în cele din urmă Potlogi va bifa cea de-a opta victorie stagională. Așadar, optăm pentru solist 2. Așteptăm ca gazdele să ne contrazică.

Săgeata Braniștea - ACS Burduca
Ei bine, un joc mai greu pentru Burduca, liderul la zi al ligii, care se deplasează la o formație care a câștigat șapte din cele zece jocuri. Și totuși, nu vedem cum Braniștea ar putea să o stopeze pe Burduca. Așadar, alegem victorie a oaspeților, la cel puțin două-trei goluri diferență.

FC Brezoaele - Unirea Bucșani
Brezoaele primește vizita unei formații modeste, care a reușit doar o singură victorie. Nici de acesastă dată nu credem că vor putea obține punct sau puncte. Așa că mergem pe mâna gazdelor, solist 1.

Libertatea Urziceanca - Flacăra Șuța Seacă
Încă un meci de 1 solist, în opinia noastră. Nu a reușit prea multe Libertatea în aceste prime zece etape, dar nici Șuța Seacă nu se poate lăuda cu o zestre ”impresionantă”. Solist 1.

Viitorul Ocnița - Străjerii Răzvad
Un meci dezechilibrat, ”lanterna roșie” vs campioana sezonului precedent și una dintre cele două formații cu victorii pe linie, în acest început de campionat. Așadar, ne așteaptă un joc în care vom avea parte de goluri multe. Alegem victorie Străjerii, la cel puțin cinci goluri diferență.

Urban Titu - CSM Fieni
Acesta va fi, probabil, cel mai echilibrat joc al etapei. Gazdele vor forța victoria, dar nici oaspeții nu vor renunța prea ușor. Așa că alegem precaut, 1X.

Bradul Moroeni - Roberto Ziduri
Un alt meci în care oaspeții pleacă drept favoriți. Așa că, fără prea multe comentarii, spunem solist 2, cu un handicap de trei goluri.

 

_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii