1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcarges2113Incredibil! O echipă din Liga a 2-a a rămas fără antrenor pentru a cincea oară, în acest sezon! Noutăți la Mioveni! U Cluj se întărește! La fel și trupa lui Adrian Bogoi, Pandurii Tg. Jiu! Vezi ultimele noutăți din taberele formațiilor de Liga a 2-a!

 

Energeticianul a rămas fără antrenor, pentru a cincea oară, în acest sezon! Bogdan Andone a ales să fie secundul lui Mihai Teja, la FCSB. Reamintim că Energeticianul îşi va relua pregătirile luni, 14 ianuarie, la ora 14:30, la stadionul ”Jiul”, din Petroşani.

CS Mioveni şi-a reluat pregătirile sub comanda noului antrenor - Daniel Opriţa. Cinci noutăţi în lot, la primul antrenament: Tîrţă şi Călin (promovaţi de la echipa U19), Istan (revenit de la St.Roşu Braşov), M.Şerban (CSU Craiova) şi A.Ristea (Petrolul Ploieşti). CS Mioveni se va pregăti la baza proprie până pe 19 ianuarie, după care va intra în cantonament pe 21 ianuarie şi va susţine 7 meciuri de pregătire.

Luceafărul Oradea a efectuat primul antrenament al anului, pe terenul 2 de la Luceafărul Felix Sânmartin. Antrenorul Cristian Lupuţ a avut la dispoziţie 22 de jucători, cu trei noutăţi în lot: Adrian Ciul (22 ani), Pavel Nemeş (20 ani) şi Mark Parnîu (20 ani) - toţi veniţi de la Unirea Tăşnad. Luceafărul a renunţat la Ţînc, Ban, Gunie, Lasconi şi Ţîră. Cantonament la Băile Felix între 21 ianuarie - 1 februarie.

Sportul Snagov a pierdut doi jucători de bază - fundaşii Cătălin Onea (plecat la Rapid) şi Ştefan Vlădoiu (plecat la Dunărea Călăraşi).

Pandurii Tg.Jiu l-a readus pe atacantul Dodoi - fostul golgeter al echipei, împrumutat la CFR Cluj, ajus în cele din urmă la Sepsi Sf.Gheorghe. Adrian Bogoi îl va putea folosi şi pe celălalt atacant - Bogdan Dănăricu, absent mult timp, după accidentarea din primăvara trecută şi operaţia de ligamente. Reunirea lotului va avea loc pe 19 ianuarie.

Alte noutăţi la U Cluj: Norbert Janos (UTA Arad), Alex. Roşca (AerostarBacău), Francesco de Filippo (Casertana) şi Răzvan Prodan (Farul, fiul lui Didi Prodan).

Surse - presa locală

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii