1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaprosport23Chindia Târgoviște, la al doilea transfer. O formație din liga a 2-a are în lot 13 jucători sub de 21 de ani! Pierderi grele la ASU Poli Timișoara. Probleme mari, la Brăila! Pandurii pierde și ea un jucător important. Petrolul împrumută jucători. 

 

UTA Arad intră în cantonament luni, urmând ca Ionuţ Popa să efectueze câte două antrenamente pe zi, pe stadionul Motorul. Arădenii au 13 jucători sub 21 de ani în lot! Miercuri, 16 ianuarie, de la ora 13,00, primul meci amical, cu maghiarii de la Elore, la Arad.

Pandurii Tg.Jiu l-a pierdut pe mijlocaşul albanez Drilon Cenaj, care a ales să joace din primăvară, pentru Botev Vraţa.

ASU Poli Timişoara l-a cedat pe tânărul mijlocaş Călin Popescu (17 ani), la Sepsi Sf.Gheorghe, care fusese acceptat, după două teste, la Academiile lui Nottingham Forest şi Sunderland, dar a preferat să mai joace în România! Timişorenii l-au mai pierdut şi pe golgheterul Bozian, transferat în Liga a 3-a, la Crişul Chişineu Criş.

Petrolul Ploieşti i-a împrumutat la Gloria Buzău pe Cristian Danci (mijlocaş), Andrei Rus (fundaş) şi Mihai Velisar (fundaş).

Dacia Unirea Brăila şi-a reluat antrenamentele, însă la reunire Florentin Petre n-a avut decât... 10 juniori!

Chindia Târgovişte a bifat al doilea transfer al anului: fundaşul central Bogdan Şandru (Dunărea Călăraşi), în vârstă de 29 de ani.

CSO Filiaşi (Liga 3 - seria 3), îşi va relua pregătirile pe 15 ianuarie, la stadionul Chimia.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii