3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

vadimratavoluntari2021Dambovitapenet, Liga 1 / Ieri, Vadim Rață a fost printre cei mai buni jucători ai Voluntarului, în victoria obținută cu scorul de 2-1, pe noua arenă a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Internaționalul din Republica Moldova este la al patrulea gol pentru Voluntari, în acest sezon, ceea ce il face să fie golgheterul echipei, la acest moment.

În opinia noastră, Chindia Târgoviște a renunțat mult prea ușor la seviciile lui Vadim Rață, mai ales că pe surse am aflat că pretențiile jucătorului din Republica Moldova nu erau deloc ”ieșite din comun”.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii