1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca mâine la Botoșani, într-un meci programat la ora 17.30, în etapa a 12-a a Ligii I. Emil Săndoi se confruntă cu mari probleme de lot, trei jucători fiind suspendați și cel puțin patru accidentați. "Întâlnim o echipă care a realizat multe lucruri frumoase în acest campionat. Noi avem probleme serioase de lot: Florea, Kocic și Popadiuc sunt suspendați, după meciul cu FCSB, iar în plus avem câțiva jucători accidentați. Am arătat după cealaltă întrerupere a campionatului pragmatismul pe care l-am avut în sezonul trecut. Cred că am revenit la imaginea pe care am arătat-o în campionatul anterior și trebuie să menținem această linie. Băieții s-au pregătit bine în această perioadă. Vom merge la Botoșani cu gândul de a obține un rezultat pozitiv", a prefațat tehnicianul Chindiei disputa de mâine.



Săndoi a vorbit, pentru pagina oficială a clubului, și despre ultimul transfer, Adrian Stoian, prezentat de AFC Chindia sâmbătă după-amiază. "Este un jucător cu reale calități, e adevărat că în ultima perioadă a avut și el probleme, a jucat destul de puțin. Cu noi se pregătește de două săptămâni, cred că se va integra rapid, are școala italiană, știm că din punct de vedere tactic vorbim despre un nivel ridicat", a comentat pe subiect "principalul" Chindiei Târgoviște.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii