1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauclujprosport203febDambovitapenet, Superliga / Învinsă de Petrolul Ploiești, 2-1, pe ”Ilie Oană”, vineri seară, Chindia și-a compromis șansele de a se menține în Liga I fără disputarea unei duble de baraj. Ba chiar, în funcție de jocul rezultatelor, echipa din Târgoviște - care nu a jucat niciun meci acasă în aproape patru ani de la promovare - ar putea pica direct în eșalonul secund. Următorul meci devine crucial pentru dâmbovițeni, care vor juca pe terenul Universității Cluj, sâmbătă, 13 mai, ora 19.00.



În sezonul regular, U a câștigat cu 1-0 la Mediaș, iar la Ploiești a fost remiză, 2-2, cu golul egalizator al Chindiei în ultimele momente ale meciului. U Cluj are 27 de puncte, înaintea meciului direct cu Chindia, iar echipa lui Toni Petrea 22. În scenariul optimist, cu două victorii în ultimele două runde, Chindia ar depăși-o pe U, cu condiția ca echipa din Ardeal să piardă ambele jocuri.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii