1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaeugenpopescu2023mai16Dambovitapenet, Superliga / Doar câteva ore ne mai despart până la momentul mult așteptat de fanii Chindiei! La ora 10:00 se deschid casele de bilete de la stadionul ”Eugen Popescu”, de unde toată lumea își poate procura tichetele care permit accesul la meciul de vineri, de la ora 20:00, cu Voluntari. Duelul este unul capital, de supraviețuire, pentru Chindia. Așa că este de așteptat ca la ora jocului stadionul să fie plin la capacitate maximă! 



Casele de bilete ale stadionului “Eugen Popescu”, care se vor deschide la ora 10, sunt amplasate la tribuna a II-a, str. Justiției, nr. 3.

De ce nu ar trebui să ratați meciul Chindie, cu Voliuntari!
În primul rând pentru că este primul duel pe noul ”Eugen Popescu”! Meciul va intra în istorie, după ani grei în care Chindia s-a plimbat prin atâttea locuri pentru meciurile din organizare proprie. Va intra în istorie, indiiferent de rezultat, pentru că este primul meci, după o pauză atât de lungă. 

Apoi, Chindia Târgoviște are nevoie de victorie, pentru a nu depinde de rezultatul meciului dintre FC Argeș și Petrolul. Așa că băieții noștri au nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Cu siguranță că alta va fi atitudinea fotbaliștilor de la Chindia cu peste 8.000 de suporteri în tribune! 


Vă reamiintim care este prețul biletelor și cum le puteți procura
Biletele se vor vinde atât online (maxim 4/persoană ), pe portalul myticket.ro, cât și la case (maxim 5/persoană), la stadionul “Eugen Popescu”. 

Biletele costă 50 lei la Tribuna I, sectoarele B, C, D, E, F și 40 lei, la sectoarele A și G.

La Tribuna a II-a: Sectoarele C, D, E, F, G, K, L – 30 lei, sectoarele A, B, H, I – 20 lei (A și B: sectoare pentru galeria echipei noastre), sector oaspeți: J – 20 lei.

Pentru o cât mai bună localizare a sectoarelor, regăsiți harta detaliată a stadionului Eugen Popescu.

Casele de bilete vor fi deschise după următorul program:
- miercuri, 17 mai: 10-17.00
- joi, 18 mai: 10-17.00
- vineri, 19 mai: 12.00 – 20.30



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii