1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmalba2023martieDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei feminin, după 3-1 cu CSM Lugoj, duminică la amiază, în Sala Polivalentă. Târgoviștencele au întors soarta semifinalei, după ce pierduseră primul meci, pe teren propriu. CSM va juca, cu trofeul pe masă, contra campioanei Alba Blaj, primele meciuri fiind programate chiar în week-end, pe terenul deținătoarei titlului.

De altfel, cele două formații s-au întâlnit în finalele din 2021 și 2022, prima câștigată de CSM Târgoviște, cealaltă de Alba Blaj. Finala este prevăzută în 28 și 29 aprilie (două jocuri la Blaj), 3 și 4 mai (două jocuri la Târgoviște) și 7 mai (meciul 5, dacă este cazul, la Blaj). Se joacă după sistemul trei victorii din cinci meciuri.

Altfel, CSM Târgoviște este calificată și în Final Four-ul Cupei României, care va avea loc la Pitești, la jumătatea lunii viitoare.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii