1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtargovistevolei2023noiacasaDambovitapenet, Volei / Meciul CSM-ului, amânat după ce mai multe jucătoare se îmbolnăviseră de gripă, va avea loc astazi, de la ora 17:00, în Sala “Gabriela Szabo” din Voluntari. CSM Târgoviște vine după câștigarea Cupei, la Mioveni. “Va fi cu siguranță o luptă aprigă, un meci plin de intensitate și bineînțeles, volei de calitate.”



”Îi încurajăm pe toți susținătorii echipei noastre să vină să susțină echipa, însă pentru cei care nu pot fi prezenți fizic, pot urmări partida accesând canalul Federației Române de Volei. Fetelor, vă ținem pumnii ca de fiecare dată! Suntem încrezători!”, au scris cei de la CSM pe pagina oficială de Facebook.

Cu un joc mai puțin, CSM Târgoviște este pe locul 4, cu 41 de puncte, cu patru mai puține ca liderul, Rapid București. 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii