1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

conferintachindiadinamoAstă seară, Chindia întâlnește, de la ora 19,30, pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, ”haita câinilor roșii”! Va fi un meci de totul s-au nimic, pentru că se întâlnesc ultimele două clasate... Succes, Chindia Târgoviște, în misiunea dificilă, de pe arena ”lupilor galbeni”!



"Suntem două echipe în căutare disperată de puncte şi va fi un meci interesant la Ploieşti. Suntem extrem de motivaţi şi sunt foarte optimist că putem chiar să câştigăm, deși vom avea în faţă o echipă la fel de motivată după venirea noului antrenor (n.r. - cehul Dusan Urhin jr.). Aş fi vrut să vină după meciul cu noi, dar nu a fost să fie. Nu pot să fac aprecieri, nu îl cunosc prea bine. Îl ştiu doar din perioada Timişoara, când a făcut o treabă foarte bună. Cred că este un antrenor foarte bun şi că va redresa situaţia la Dinamo, dar sper să înceapă redresarea după meciul cu noi", a declarat Viorel Moldovan, la conferința de presă, organizată ieri. Meciul în sine, este unul extrem de... complicat pentru ambele echipe. Chindia - chiar și ca nou promovată, încă n-a reușit să cunoască bucuria victoriei, în vreme ce Dinamo trece printr-o mai lungă perioadă dificilă, din toate punctele de vedere, iar venirea lui Dusan Urhin jr. este văzută ca o izbăvire! Se vor afla față în față două dintre cele mai... inofensive atacuri, fiecare cu câte doar 4 goluri marcate în 450 de minute - adică un gol marcat la peste 100 de minute! Nici la capitolul șuturi pe spațiul porții nu stă mai bine vreuna dintre ele - Dinamo are 15, în vreme ce Chindia are 12 ”ținte” lovite! Și dacă nu acum, când? Este timplul primei victorii, pentru a nu se intra în criză, iar noi suntem cei care sperăm ca ei să împlinească visul celor care îi susțin din tribune! Să nu uităm că la fel am sperat și în ultimul meci de la Ploiești, când târgoviștenii au făcut o superrepriză cu CFR, după care au fost de nerecunoscut... Suntem siguri că în tribuine vor fi câteva mii de suporteri, iar atmosfera va fi una incendiară, chiar dacă ”cușca câinilor roșii” va fi închisă”. Chindia are nevoie, poate mai mult ca oricând, de o primă descătușare - o victorie care să confirme faptul că promovarea a fost o revenire a fotbalului de sub Turnul Chindiei în elită și nu doar ca o... completare a numărului de echipe în prima ligă!

Am încercat și formulele de start pentru cele două echipe, înaintea partidei de la Ploiești:

Chindia (4-2-3-1): Aioani – Martac, Dinu, Leca, Neciu – Mihai, Bic – Negut, Yameogo, Burlacu – Vodut.

Dinamo (4-2-3-1): Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, Sin – Rauta, Nistor – Sorescu, Neicutescu, Moldoveanu – Montini.

Meciul de pe stadionul ”Ilie Oană” va fi arbitrat de Iulian Călin (Ștefănești/AG), ajutat la cele două linii de Daniel Hulubei (Vaslui) și George Neacșu (Câmpulung Muscel). Rezervă: Adrian Cojocaru (Galați). Observator: Corneliu Fecioru (București).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii