Stiri sportive din Dambovita - Liga a 3-a

Știm echipele care au retrogradat din Liga a 3-a!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

rosioripucioasa2021Dambovitapenet, Liga 3 / S-a terminat sezonul în Liga a 3-a! Știm echipele care au retrogradat! Bucuria noastră cea mai mare este legată de faptul că Pucioasa a scăpat și poate pregăti liniștită și cu încredere noul sezon! Vezi care sunt echipele care au retrogradat din Liga 3 la finalul ediției 2022-2023 și punctele acumulate!

Liga 3 - Pucioasa a terminat play-out-ul, încheiat cu o (mare) surpriză!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasarasnov1aug2021Dambovitapenet, Liga 3 / N-avea cum să lipsească o surpriză în ultima etapa din ply-out! Ei bine, noi am anticipat că Muscelul n-o să piardă în capitală, ceea ce s-a și întâmplat! Cu victoria obținută în fața celor de la CS Dinamo, muscelenii au evitat retrogradarea, prin două goluri marcate pe final (min.87 și 90, fiind conduși cu 2-1)! Astfel, FCSB II ia drumul ligii a 4-a, ”împinsă” de CS Dinamo! Bine că FC Pucioasa a scăpat de retrogradare, cu o etapă înainte! Vă prezentăm rezulatele complete ale ultimei runde și clasamentul final al seriei a 4-a. 

A fost ultimul joc pentru Pucioasa, în actualul sezon!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pucioasarasnov2aug2021Dambovitapenet, Liga / După ce și-au asigurat deja prezența și în sezonul viitor, în liga 3, ”bombonarii” au jucat, probabil ceva mai relaxați, astfel, că argeșenii s-au impus, rezultatul fiindu-le favorabil încă de la pauză. Vă prezentăm rezultatele rundei în play-out și clasamentul actualizat, cu mențiunea că ultimul meci din serie se dispută astăzi, dar, indiferent de rezultat, FCSB II retrogradează în liga a 4-a, dacă nu va fi invitată de FRF să joace și în sezonul viitor! Din păcate și Muscelul poate retrograda, având cea mai slabă linie de clasament, conform noii reguli impuse de federație vara trecută. Dar mai mult ca sigur că muscelenii nu vor pleca învinși din capitală!

Liga 3 - Ne pregătim pentru barajele de promovare! Cinci vor fi adversarele Chindiei!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

braduflacaramoreni2023aprilieDambovitapenet, Liga 2 / Ne place sau nu, Chindia Târgoviște a retrogradat în Liga a 2-a! Așadar, acum vom avea alți adversari, iar Chindia va avea un cu totul alt obiectiv: promovarea în Superligă! Acum, ne pregătim pentru barajele care vor decide viitoarele cinci echipe ce vor face parte din Liga a 2-a! Vezi toate informațiile! 

Liga 3 - FC Pucioasa a scăpat de griji!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasablejoi2021sepDambovitapenet, Liga 3 / Victoria obținută de Unirea Bascov - în deplasarea de la FCSB II, coroborată cu victoria de pe Patrana a dâmbovițenilor -  a retrogradat satelitul FCSB-ului, ”bombonarii” scăpând de orice griji, indiferent de rezultatul din ultima etapă! FCSB II va sta în ultima rundă. Cât despre Flacăra, ar fi de notat că ”lupii” au încheiat sezonul cu o înfrângere pe teren propriu! Vă prezentăm rezultatele rundei în play-off și play-out, dar și meciurile ultimei runde din play-out, însoțite de clasamentele la zi. 

Liga 3 - Succes, Pucioasa! Flacăra, ultimul joc!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasarasnov1aug2021Dambovitapenet, Liga 3 / Înfrângerea de la Câmpulung Muscel a complicat situația pe Patrana! ”Bombonarii” - pentru un final fără griji și probleme în Valea Ursului - sunt obligați să câștige meciul următor, de acasă, cu CS Dinamo, mai ales că cele două contracandidate - Muscelul și FCSB II - stau pe rând, în ultimele două etape! Este obligatoriu de luat în calcul și meciurile dintre CS Dinamo și Muscelul, respectiv FCSB II - Bascov, care pot ”răsturna” clasamentul.  În altă ordine de idei, să notăm și faptul că Flacăra mai joacă doar pentru... palmares. 

O ”gură de oxigen” pentru Pucioasa!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasarasnov2aug2021Dambovitapenet, Liga 3 / Ieri, s-a jucat ultimul joc al etapei a 8-a, din play-out-ul seria a 4-a, Liga a 3-a. Din fericire pentru Pucioasa, Dinamo a reușit să învingă pe FCSB II, astfel că Pucioasa rămâne pe locul 4, dar la mare luptă pentru salvarea de la retrogradare. Dâmbovițenii sunt obligați să obțină cel puțin atâtea puncte câte reușesc cei de la FCSB, cu mențiunea că Pucioasa mai are două jocuri de disputat, în timp ce FCSB doar unul. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii