Stiri sportive din Dambovita - Liga a 3-a

Victorie pentru Pucioasa! Rezultate complete și clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasaflacara1Dambovitapenet, Liga 3 / Astăzi, au fost programate ultimele trei meciuri ale etapei a 16-a, în care ambele echipe dâmbovițene au jucat în deplasare! După ce Flacăra Moreni a pierdut la Clinceni, FC Pucioasa a obținut un nou succes, la Potcoava. FC Pucioasa, tot mai aproape de play-off! Vă prezentăm rezultatele complete ale rundei, clasamentul actualizat și programul etapei viitoare! 

Rezultatele de azi, marcatorii, clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

rosioriflacara2020oct17Dambovitapenet, Liga 3 / Înfrângere surprinzătoare a Flacărei Moreni, la ultima clasată, Academica Clinceni II! Morenarii nu au rezistat până la final și satelitul echipei din prima ligă a bifat a doua victorie a sezonului! Rezultat surpriză și la Bascov, unde Alexandria a plecat învinsă! Mâine, este rândul celor de la FC Pucioasa! 

O rundă în care echipele noastre pot aduna puncte!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

craiovaIIflacara2021Dambovitapenet, Liga 3 / Mâine, de la ora 17:00, sunt programate primele două meciuri ale etapei a 16-a, rundă în care ambele echipe dâmbovițene joacă în deplasare!  Flacăra Moreni va juca la Clinceni, în timp ce FC Pucioasa ajunge la Petrolul Potcoava. Vă prezentăm programul complet al etapei și clasamentul actualizat pentru seria a 6-a!

Liga 3 - Rezultate și clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcpucioasa2021pDambovitapenet, Liga 3 / Astăzi, au fost programate ultimele două meciuri ale etapei a 15-a, printre care și cel al ”bombonarilor”, acasă, cu ”satelitul” Clinceniului. Vă prezentăm rezultatele complete ale etapei, clasamentul actualizat pentru seria a 6-a și meciurile rundei viitoare. FC Pucioasa a înregistrat o nouă victorie, ceea ce face ca zestrea de puncte să crească considerabil. 

Liga 3 - Flacăra... pierde puncte! Rezultate și clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaraclinceni2020octDambovitapenet, Liga 3 / Astăzi, au fost programate primele trei meciuri ale etapei a 15-a, printre care și cel al ”lupilor galbeni” - acasă, cu Sporting Roșiorii de Vede. Din păcate, Flacăra Moreni nu a putut mai mult de un egal... Ca o curiozitate, astăzi au fost doar remize! Vă prezentăm rezultatele și clasamentul, la zi! 

Liga 3 - Succes, echipelor noastre!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacarabucurie2021Dambovitapenet, Liga 3 / Astăzi, sunt programate primele trei meciuri ale etapei a 15-a, printre care și cel al ”lupilor galbeni”, Flacăra vs Sporting Roșiorii de Vede! Este, dacă vreți, un meci cu iz de ”Divizia B”, de pe timpul când aveam ROVA Roșiorii de Vede! FC Pucioasa va juca tot pe teren propriu, mâine, în compania ”satelitului” de la Clinceni! Vă prezentăm programul complet al etapei, clasamentul actualizat și meciurile rundei viitoare.

Liga 3 – Despre meciurile Flacărei și Pucioasei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovaIIflacara2021Dambovitapenet, Liga 3 / A fost un weekend perfect pentru formațiile noastre din seria a 6-a, a ligii a 3-a! Atât Flacăra Moreni, cât și FC Pucioasa au câștigat meciurile susținute în deplasare: vineri, Flacăra, la ”satelitul” Craiovei, sâmbătă, Pucioasa, pe terenul celor de la Sporting Roșiorii de Vede! Mai mult de atât, în afară de victoriile echipelor dâmbovițene, toate celelalte jocuri s-au terminat la egalitate! Vă oferim câteva informații de la cele două jocuri, plus rezultatele complete și clasamentul, la zi, dar și programul rundei viitoare!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii