Minifotbal

Apelează 0729379596

Stiri sportive din Dambovita - Promotie

Promoție – Rezultate și clasamente

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001valealunga1Astăzi, au fost programate meciuri la Promoție! Intră să vezi rezultatele în cele două serii! Plus clasamentele, la zi! Avem și trei contestații! Cel puțin de atâtea am aflat noi, până acum. Surprize multe! Intră să vezi rezultatele și clasamentele!

Ce meci la Promoție! Nouă goluri și… spectacol!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cetateavaleniSpectacol pe stadionul Petrolul, din Târgoviște, ieri, la meciul dintre Cetatea Târgoviște și Muscelul Văleni! În prima repriză a plouat afară, dar și cu goluri! Asistență numeroasă, venită de la Văleni! Vezi marcatorii, detalii despre meci și o GALERIE FOTO!

Promoție - Rezultate și clasamente

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci13După etapa de ieri, în Nord, continuă duelul, „cap la cap”,dintre Cetatea şi Vânătorul, ultima câştigând jocul fără să-şi risipească... „gloanţele”! Duminică, „vânătorii” îşi vor încerca forţele la Valea Lungă, contra Fortisului! Ce meci!... * În Sud s-au cam lămurit lucrurile: Flacăra Valea Mare şi-a luat „biletele” pentru Onoare, după un „set alb” cu Viitorul Tomşani! * Intră să vezi rezultatele zilei şi clasamentele actualizate!

Promoție – Rezultatele de astăzi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci47Astăzi, au fost programate jocuri la Promoție, în cele două serii! Ca de fiecare dată, îți prezentăm rezultatele înregistrate, în Nord și Sud! Vom reveni și cu clasamentele, actualizate. Au fost mai multe meciuri interesante, în care s-au marcat destule goluri! Vezi toate scorurile din această duminică!

Liga a 6-a - Avancronica etapei

2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001valealunga367Dacă în seria Nord ar mai fi vreo patru etape şi lupta pentru promovare este departe de a fi încheiată, seria Sud - aflată înaintea penultimei runde, programează derbiul de primăvară! Dar cum spunea cineva - „clasamentele la Promoţie sunt doar de ochii lumii, că de promovat, promovează tot cine vrea Tudor!” Intră să vezi programul etapelor de duminică, clasamentele la zi şi scurte comentarii asupra meciurilor de duminică!

Contestaţia, da... dar cum rămâne cu scuipatul?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0090catunuMeciurile din „Liga mică” sunt uneori mai grele decât cele de la Onoare sau Liga a 4-a! Duminică, la Cătunu, a jucat liderul seriei Sud - Flacăra Valea Mare, care a câştigat cu un „set alb”, fiindu-le însă contestat un jucător... Dar nu asta a fost singura problemă a jocului...

Promoție - Rezultate și clasamente!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci33Promoția mai palpitantă, ca niciodată! În Seria Nord, Cetatea și Rățoaia se luptă pentru supremație! În Sud, bătălia se dă între Valea Mare și Tomșani! FCM are cel mai bun atac! Valea Mare, cea mai bună apărare. Intrăm în linie dreaptă și orice punct contează! 

Horoscop