Stiri sportive din Dambovita - Promotie

Amicale, în fotbalul județean!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Fotbal Județean / Cei care au încheiat deja sezonul competițional - în speță echipele din ”fotbalul mic” - au dat deja startul meciurilor amicale! Vom încerca, cum a făcut-o de fiecare dată, să vă ținem la curent cu cele mai noi rezultate. Să vedem ce scouri s-au înregistrat. 

Play-off-ul ligii a 6-a - Rezultate și clasament

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

promotie2021vDambovitapenet, Play-off, Liga 6 / Lucrurile s-au cam terminat și în play-off-ul Ligii a 6-a, în sensul că se știu cele patru echipe care vor promova direct în Onoare. Bine, ar mai fi varianta în care Dragomirești ar egala-o pe Lucieni, dar să nu omitem că cei din Lucieni par a avea o misiune ușoară în ultima etapă, artunci când vor juca pe terenul echipei cu 9 înfrângeri din tot atâtea jocuri. 

Liga 6, Play-off - Avancronica etapei

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

promotieaninoasa2023aprilieDambovitapenet, Liga 6 / Penultima rundă a barajului de promovare în liga a 5-a, o rundă care poate decide și cea de-a patra echipă care va promova direct, sărind peste meciurile de menținere/promovare - în compania unor echipe din Onoare. Deocamdată, FC Lungulețu, Viitorul Cojasca și Viitorul Aninoasa s-au văzut cu ”saci-n căruță” - având 13 puncte, 10 puncte, respectiv 7 puncte peste ocupanta locului 5 - AS Dragomirești - când mai sunt în joc doar 6 puncte!

Amicale, în fotbalul județean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF3Dambovitapenet, Fotbal Județean / Cei care au încheiat deja sezonul competițional - în speță echipele din ”fotbalul mic” - au dat deja startul meciurilor amicale! Vom încerca, cum a făcut-o de fiecare dată, să vă ținem la curent cu cele mai noi rezultate.

Promoție, Play-off - Rezultate, clasament, comentarii

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

promotieaninoasa2023aprilieDambovitapenet, Liga 6 / Este clar - Lungulețu este virtual promovată, cu două etape înainte de final, având 13 puncte peste ocupanta locului 5 - Dragomirești! Teoretic, nici Aninoasa și Cojasca nu prea mai pot rata promovarea directă - ceea ce înseamnă că lupta pentru ultimul loc ”vacant” se va da între Lucieni și Dragomirești - ambele cu meciuri dificile în ultimele runde! Vezi rezultatele etapei a 8-a, clasamentul actualizat și și meciurile ultimelor două runde.

E vremea amicalelor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onoare2021augustDambovitapenet, Fotbal Județean / Cei care au încheiat deja sezonul competițional - în speță echipele din ”fotbalul mic” - au dat deja startul meciurilor amicale! Vom încerca, cum a făcut-o de fiecare dată, să vă ținem la curent cu cele mai noi rezultate. Sunt, deja, meciuri și în acest weekend! 

Liga 6, Play-off - Avancronica etapei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Liga 6 / Mai sunt de jucat 3 runde din turneul de baraj și FC Lungulețu are 10 puncte peste ocupanta locului 5, ceea ce înseamnă că matematic și-a asigurat promovarea. Reamintim că primele 4 clasate promovează direct în Liga 5, iar ocupantele locurilor 5 și 6 vor juca baraj de promovare cu două echipe din Liga 5, stabilite prin regulamentul eșalonului respectiv. Împerecherea se va face prin tragere la sorți, iar barajul va fi intr-o singură manșă pe teren neutru, stabilit de AJF Dâmbovița.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii