Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Care va fi primul lucru pe care îl va face noul președinte AJF!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ciprianajfdbDambovitapenet, Fotbal Județean / După cum v-am anunțat, deja, Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Am dorit să aflăm de la noul conducător al fotbalului județean care va fi primul lucru pe care îl va face în calitate de președinte! Vezi ce a declarat!

Ciprian Prisăcaru, noul președinte al AJF Dâmbovița!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbalDambovitapenet, Alegeri AJF / Astăzi, au avut loc alegerile pentru desemnarea noului președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. S-au întrecut Ciprian Prisăcaru și Ionuț Iugulescu. Ciprian Prisăcaru este noul președinte al fotbalului județan! 

10 lucruri pe care le așteptăm de la viitorul președinte al AJF Dâmbovița!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalDambovitapenet, Alegeri AJF / Mâine, la ora 12:00, la Grădina de Vară a Teatrului ”Tony Bulandra”, pe o vreme geroasă, Ciprian Prisăcaru și Ionuț Iugulescu se vor duela pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița! În cele ce urmează, lăsăm o listă cu 10 lucruri pe care am dori să le facă viitorul președinte, nu înainte de a le ura mult succes celor doi candidați! 

Hai afară la zăpadă... sau la alegeri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalDambovitapenet, Fotbal județean / Data la care va avea loc Adunarea Generală Extraordinară întrunita pentru alegerile viitorului președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița este 16.01.2020, ora 12:00. Locul în care se organizează această adunare este Teatrul de Vară din Târgoviște (Parcul Chindia).

A fost stabilită data Adunării Generale, pentru alegerea președintelui AJF Dâmbovița!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalDambovitapenet, Fotbal Județean / Stabilită, inițial, pentru 10 ianuarie, ședința Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița a fost devansată la 6 ianuarie. În altă ordine de idei, a fost fixată data Adunării Generale pentru alegerea președintelui AJF Dâmbovița! Astfel, alegerile ar urma să aibă loc pe 16 ianuarie.

Încă o echipă din județ are CIS!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cretuCIF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / Încă o echipă din fotbalul județean are Certificat de Identitate Sportivă! În ultimele zile din 2020, cei de la Voința Crețu au reușit să încheie cu succes procedura de acordare a certificatului sus amintit!

Ce se întâmplă cu fotbalul județean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci400Dambovitapenet, Fotbal Județean / Cu certitudine că ”lumea fotbalului mic” dâmbovițean așteaptă cu sufletul la gură ziua în care se va pune în mișcare activitatea oficială. Până atunci, singura certitudine dinspre AJF Dâmbovița este că pe 10 ianuarie este convocat Comitetul Executiv pentru s stabili data la care va avea loc Adunarea Generală a membrilor afiliați pentru alegerea noului președinte.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii