Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Unde se joacă fotbal în Liga a 4-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001racaricornestiDambovitapenet, Liga 4 / Echipele de Liga a 4-a, din județul Dâmbovița au refuzat să joace în sezonul ”fulger”, propus de Federația Română de Fotbal. Vă invităm să vedeți însă cam ce se întâmplă în multe dintre județele României! Unde se joacă și cum se joacă!

Decizii importante, la AJF Dâmbovița!

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci36Dambovitapenet, Fotbal Județean / Ieri, la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița au fost adoptate o serie de măsuri care vor schimba, cu siguranță, soarta fotbalului dâmbovițean! Vă invităm să le citiți, să le analizați și, dacă vreți, să le comentați! Este pentru prima dată, după mulți ani, când salutăm măsurile adoptate!

Timpul a expirat! Vezi câte echipe s-au înscris, la Liga a 4-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci47Dambovitapenet, Liga 4 / Până astăzi, la ora 16:00, echipele de Liga a 4-a au avut termen de înscriere pentru un sezon ”fulger”! La finalul săptămânii trecute, patru grupări erau interesate. Ei bine, astăzi, la expirarea termenului, doar Străjerii Târgoviște a solicitat înscrierea!

Termen până luni, ora 16:00, pentru echipele de Liga a 4-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalDambovitapenet, Liga 4 / Echipele de Liga a 4-a, din județul Dâmbovița, au termen până luni, 12 aprilie, ora 16:00, să se hotărască dacă vor să participe sau nu la campionatul ce se va întinde pe mai puțin de o lună! Până acum, chiar și cu semnul întrebării, ar fi patru formații: Străjerii Târgoviște, Unirea Ungureni, Unirea Bucșani și Urban Titu!

Update / Fotbalul județean, pe repede-înainte!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci400doikestiDambovitapenet, Fotbal Județean / Vorbeam cu doar câteva ore în urmă despre o soluție viabilă privind organizarea campionatelor județene într-o formulă cumva mai strânsă! Iată că Federația Română de Fotbal a transmis Asociațiilor Județene de Fotbal varianta optimă a organizării unor mini-campionate, într-o lună, cu condiția ca o echipă să joace minimum 7 meciuri pentru ca cea mai bună - în speță campioana - să fie acceptată la barajul de promovare în Liga a 3-a. 

Propuneri pentru reluarea fotbalului județean

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001racaricornestiDambovitapenet, Fotbal Județean / Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak și Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu au semnat ordinul comun care va permite folosirea testelor rapide bazate pe detecția de antigen pentru sportivi. Așa că fotbalul județean poate reveni în ”iarbă” mai repede decât ne așteptam. Sigur că organizatorii - Asociațiile Județene de Fotbal - vor găsi soluțiile cele mai potrivite, în funcție de numărul echipelor și situația locală, pentru o desfășurarea în cele mai bune condiții a campionatelor județene.

Apel la normalitate

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci47Dambovitapenet, Fotbal Județean / Se pare că vremea ”migrației” echipelor dâmbovițene în campionatele altor județe se apropie de sfârșit! Ba mai mult,  unele nici nu vor fi așteptate sau chiar reprimite cu brațele deschise! Redăm mai jos nota conducerii AJF Dâmbovița, cu mențiunea că așteptăm și poziția celor în cauză! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii